oedelagt golfbane vildsvin

Tørstig golfbane ødelagt af vildsvin

Golfokt. 26 2023, 14:52
En golfbane har jævnligt besøg af vildsvin, som ødelægger store dele af banen.
I år har der været flere historier om, at naturen slår tilbage. Tidligere har der blandt andet været meldinger om, at spækhuggere er gået til angreb på både ud for Spaniens kyst.
Men tilsyneladende er det ikke kun i vandet, at dyr og natur slår tilbage. Det sker også på land. Det har en privat golfklub i hvert fald fundet ud af, da de har haft store problemer med såkaldte 'javelinas'. Det er en særlig art af vildsvin, som kaldes navlesvin.
Søndag blev der delt en video på det sociale medie X fra en privat golfklub i Sedona, Arizona i USA. I denne video kan man se, at navlesvinene har forårsaget store skader på banen. Konkret er der tale om en stor mængde grønt græs, der er blevet kørt op.
"Det, der burde være en af de smukkeste golfbaner i landet, bliver ødelagt af flokke af navlesvin," skrev Emily Casey, der har en lederstilling i golfklubben, på X.

Come along with me on my carnage (I mean course) check this morning. What should be one of the most beautiful golf courses in the country is being destroyed by herds of javelina. If anyone has a contact in AZ state govt that can help us find a solution please pass it along.

4.9K
Reply
Hendes opslag endte med at gå viralt på det sociale medie. Faktisk er den gået så viralt, at videoen på få dage har fået mere end 24 millioner visninger.
Flere brugere har dog tage navlesvinenes parti, og hepper på dem, fordi de fører krig mod en 'elite-golfbane'.
Det er kommentarer, der er opstået, fordi den pågældende golfklub har en kontingentbetaling på flere tusinde dollars om året. Derfor er det en klub, der primært henvender sig til velhavende, der har råd til at betale et sådant kontingent.
Flere medier har dog reageret helt anderledes, og har nærmest dæmoniseret navlesvinene. De er blandt andet blevet beskrevet som brutale, og beskyldes for at ødelægge et omhyggeligt velplejet landskab.
Mest læste