Grusomme anklager mod tennis-sensation

Foto: Julian Finney/Getty Images

Den brasilianske tennissensation, der overraskede alle ved French Open, står over for grove anklager i hjemlandet Brasilien.

Brasilianske Thiago Seyboth Wild formåede at imponere alt og alle ved French Open. Efter at have forladt den franske turnering, har han rettet fokus mod noget helt andet.

Ifølge flere brasilianske medier er han nemlig rejst hjem for at deltage i en retssag mod sin ekskæreste.

Den 23-årige tennissensation er blevet hevet i retten af ekskæresten Thayane Lima, der hævder at være blevet udsat for fysisk og psykisk vold af ham.

Omvendt har Seyboth Wild stævnet hende for en række opslag på de sociale medier. Derudover hævder han også, at hun har forsøgt at afpresse ham. Lima er kendt influencer i Brasilien med mere end en million følgere på Instagram.

Seyboth Wild tiltrak sig en del opmærksomhed, da han slog russiske Daniil Medvedev ud i første runde ved French Open. Inden da havde han knoklet sig gennem kvalifikationen. I Paris nægtede han at svare på spørgsmål om retssagen.

“Jeg mener ikke, det er et emne, der bør diskuteres her, ligesom jeg ikke mener, det er spørgsmål, I skal stille andre,” sagde han ifølge Ekstra Bladet.

Dette er dog ikke alt, for ifølge avisen El Globo er der i retten blevet fremvist skærmbilleder af beskeder mellem det tidligere par. Disse skulle afsløre, at hans familie har haft bånd til Adolf Hitler.

Angiveligt har han sendt billeder af sin oldefar, der siges at have været ledende karakter i nazistpartiet i 20’erne og 30’erne. El Globo skriver, at det ligner, at billederne stammer fra et familiealbum.

Marca skriver, at personen på billedet kunne være tidligere leder af nazistpartiet Anton Drexler. Seyboth Wilds familie afviser dog at have relationer til Hitler og nazismen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024