Günther Steiner afslører fremtidsplaner efter afsked med Haas

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Günther Steiner er færdig som teamchef hos Haas, da det amerikanske hold ikke har forlænget hans kontrakt.

Tidligere på ugen offentliggjorde Haas, at man havde besluttet ikke at forlænge Günther Steiners kontrakt. Dermed er han færdig som teamchef på det amerikanske hold.

Det har naturligvis skabt tvivl om, hvad han nu skal bruge sin tid på. Den italiensk-amerikanske tidligere teamchef har dog ikke planer om at kaste sig ud i noget med det samme.

“I øjeblikket vil jeg bare slappe lidt af,” siger han ifølge RacingNews365 på ASI24.

“Det var 10 hårde år, og jeg har masser af ting at lave. Der er masser at rydde op i derhjemme. Det bliver også godt at bo hos min familie. Min datter er 14 år, så hun ret krævende.”

“At forsøge at håndtere det, ser ud til at være sværere end at drive et Formel 1-hold. Så det vil jeg gøre i et par måneder.”

Han bekræftede også, at han ikke fik mulighed for at tage afsked med personalet. Det skyldes, at han blev fyret i en telefonsamtale med Gene Haas, som ejer holdet.

“Det var et telefonopkald. Han (Gene Haas, red.) ringede til mig og sagde, at han ikke ønskede at forlænge kontrakten, som udløb i slutningen af sæsonen. Og det var det,” siger han.

Han svarer også på, hvorvidt det kom som en overraskelse for ham, at han ikke fik forlænget sin kontrakt.

“Jeg ved ikke, om det var en overraskelse. Det er altid en overraskelse, men i sidste ende ejer han holdet. Han kan gøre, hvad han vil, og det er hans beslutning,” lyder det.

Derfor vides det ikke, hvorvidt Steiner på et tidspunkt har planer om at vende retur til Formel 1 i en anden rolle.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024