Håndboldverdenen i chok: Kendt journalist død under Champions League-finale

Foto: Frederic Scheidemann/Getty Images

Champions League-finalen endte med at tage en dramatisk og sørgelig drejning, da en journalist faldt om på tribunen.

Hvad der skulle have været en festlig aften, endte med at blive noget helt andet. Den tyske klub Magdeburg formåede at vinde Champions League-trofæet, men alligevel var noget helt andet i fokus.

Under kampen faldt en kendt håndboldjournalist om på tribunen i hallen i Köln. Efterfølgende er han afgået ved døden, lyder det fra EHF Champions League på Twitter.

Der er tale om den polske journalist Paweł Kotwica, der pludselig faldt om. Derfor havde han også brug for akut lægehjælp omtrent halvvejs gennem anden halvleg i søndagens finale.

Kampen endte med at være afbrudt i 13 minutter, mens den kendte journalist fik behandling på tribunen. Desværre viste det sig, at hans liv ikke stod til at redde, og han døde efter kampen.

Kotwica har dækket den polske klub Kielce i mange år, og klubben har derfor reageret med et opslag på Twitter.

“Paweł, vi kommer tilbage hertil og vinder, men ingen vil give dig tilbage til os. De dybeste kondolencer til familien. Intet er vigtigere i dag,” skriver klubben ifølge B.T.

Også håndboldspiller Alex Dujshebaev har delte et opslag, hvor han hylder den nu afdøde journalist.

“Stadig uden ord… Paweł, holdet er virkelig kede af det. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige medfølelse med din familie, venner og kammerater. Tak fordi du tog dig så meget af håndbolden i Kielce,” skriver han.

Også Bent Nyegaard, der i mange år har været ekspert hos TV 2, har delt nyheden på det sociale medie. Har han naturligvis også skrevet en enslydende kondolence.

Derfor er det tydeligt, at hele håndboldverdenen er i chok over, hvad der skete under Champions League-finalen. Og derfor endte det også med at overskygge det faktum, at tyske Magdeburg vandt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024