Helt vildt: Så mange så med, da Holger Rune vandt

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Det var tilsyneladende meget populært at følge med på skærmen, da Holger Rune mandag spillede sig i kvartfinalen ved Wimbledon.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Holger Rune er en populær mand i Danmark. Derfor var der også mange, der sad klistret til skærmen, da Holger Rune spillede sig i kvartfinalen ved Wimbledon.

I år er det DR, der har sikret sig rettighederne til at vise Wimbledon i Danmark. Derfor blev den spændende kamp mellem Holger Rune og Grigor Dimitrov vist på DRTV og DR 2.

Kampen blev spillet mandag, og formåede at trække rigtig mange danske seere til. Danmarks Radio har til Ekstra Bladet oplyst, at der var intet mindre end 900.000, der fulgte med i mandagens kamp.

Næsten en million danskere tændte derfor for enten DRTV eller DR 2, for at se Holger Rune spille tennis. Det er dog værd at nævne, at det ikke var alle, der så med fra start til slut.

Til gengæld var der mange, der tændte for fjernsynet, da kampen startede, og først slukkede igen efter kampen. Ifølge Danmarks Radio var der omtrent 500.000 danskere, der så kampen fra start til slut.

Det er tal, der vækker stor glæde hos Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR. Det er også ham, der har ansvaret for DR Sporten.

“Det viser, at Wimbledon og Holger Rune er virkelig interessant for danskerne, og hvis man sammenligner med det, vi ellers viser på vores platforme i øjeblikket, så fylder tennis altså rigtig meget,” siger Anders Kern Boj, og fortsætter:

“Vi er utrolig tilfredse med, hvor mange der ser med.”

På trods af de flotte seertal, har DR ikke på nuværende tidspunkt planer om at vise mere tennis. Til gengæld viser de Holger Runes kamp onsdag, hvor han møder Carlos Alcaraz.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024