Holger Rune: Det første jeg opdagede under træning med Serena Williams

Foto: Julian Finney/Getty Images

Holger Rune har afsløret, hvad det første var, han lagde mærke til, da han trænede med superstjernen Serena Williams.

19-årige Holger Rune, der i skrivende stund ligger nr. 8 i verden, har afsløret, at Serena Williams’ ‘rene slag’ var, hvad han først lagde mærke til, da de trænede sammen.

Det kom frem under et interview med mediet Gio Journal, hvor han blev bedt om at pege på en kvindelige tennisspiller, der ville være den sværeste for ham at spille imod.

Rune gjorde det dog klart, at han af respekt ikke ønskede at svare på dette spørgsmål, men han fandt dog alligevel lidt plads til at rose Serena Williams.

“Konkurrencen ville være uretfærdig, så jeg kan ikke svare på det spørgsmål. Jeg har trænet med Serena. Jeg elsker hendes rene slag,” sagde Rune til Gio Journal.

Der er gået syv måneder siden, af Williams besluttede at trække sig fra sin karriere som professionel tennisspiller, hvilket hun gjorde efter sidste års US Open.

I februar i år udtalte hun dog, at der har været tidspunkter, hvor hun har gjort sig overvejelser om at vende retur til tennis på professionelt plan, men hidtil er det blevet ved tanken.

“Jeg føler helt sikkert mere ro nu. Det er interessant. Jeg tror, jeg føler mig splittet, fordi jeg stadig er i stand til at spille på et meget, meget, meget højt niveau,” sagde hun til E! News.

“Når det er sagt, har jeg altid ønsket at forlade spillet, mens jeg spiller på et meget højt niveau. Men det er svært, fordi jeg tænker: ‘Jeg kunne stadig spille, og jeg kunne stadig gøre alt det der’. Men stille og roligt trækker jeg mig, og stille og roligt omfavner jeg det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024