Holger Rune gør det aldrig: ‘Der er grænser’

Foto: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Der er flere ting, som Holger Rune holder sig fra, når han spiller turnering. Især én ting kunne han aldrig finde på.

Holger Rune har et klart mål om at vinde Grand Slam-titler og blive nummer 1 på verdensranglisten. Mens han jagter sine mål, har han selvfølgelig skabt sig venner på ATP Touren.

På trods af dette, er han fast besluttet på ikke at tilbringe tid sammen med dem. Dette gælder dog kun, når turneringerne er i gang.

Det har han ifølge B.T. afsløret på et pressemøde under dette års French Open.

Det er naturligvis ikke uden grund, at det forholder sig således. Tværtimod har han en helt særlig årsag til, at han ikke ønsker at tilbringe tid med andre spillere, når en turnering er i gang.

“Jeg har gode venner på touren, men ikke under turneringer. Når man er i gang, så er der grænser for, hvor meget man kan dele med andre spillere,” sagde den 20-årige tennisstjerne.

“Lige pludselig kan man risikere at stå over for dem, og så tænker de måske: ‘O.k., han har det sådan og sådan uden for banen’. Så det er mest mit team og familie, jeg bruger tid med. Det hele er rutiner. Sådan er livet.”

Onsdag aften skal Holger Rune igen i aktion ved årets French Open. Her skal han forsøge at spille sig videre fra den ene kvartfinale, hvor han møder norske Casper Ruud. Det samme gjorde han i kvartfinalen sidste år.

Igen bliver kampen spillet på det ikoniske Philippe-Chatrier i Paris. Det betyder, at det bliver en nærmest komplet gentagelse af sidste år. I år håber Holger Rune dog på, at det er ham, der kan trække sig sejrrigt ud af kampen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024