Holger Rune har kniven for struben: Kan misse stor belønning

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Holger Rune har ikke været velspillende på det seneste, hvilket kan få store konsekvenser.

Det er ingen hemmelighed, at Holger Rune ikke har fået spillet til at fungere på det seneste. Siden sin kvartfinale ved Wimbledon i sommer, er det kun blevet til en enkelt sejr i 11 kampe.

Den dårlige stime kan ende med at få store konsekvenser for den 20-årige dansker. Holger Rune kan nemlig gå glip af sæsonfinalerne i Torino, hvis ikke han hæver niveauet.

Det er en stor turnering for de otte spillere, der har hentet flest ranglistepoint i løbet af kalenderåret. Formår han at kvalificere sig i år, vil det være første gang i hans karriere, at det sker.

På nuværende tidspunkt ligger han nummer otte, og har dermed en invitation i hånden. Den kan han dog hurtigt miste til f.eks. Taylor Fritz, der ligger blot 145 point efter den unge dansker.

Desuden er norske Casper Ruud også tæt på den begge. Han har scoret 2.815 point i denne sæson, mens det er blevet til 3.110 point for Holger Rune.

De kommende turneringer kan derfor få stor betydning for Holger Rune. Det er han også godt selv klar over, men alligevel er det ikke hans fokus. Derimod ønsker han blot at genfinde sit høje niveau, lyder det fra ham.

“Hvis det sker, så er det dejligt. Hvis det ikke gør, så kan jeg tage tidligere på ferie. Jeg går selvfølgelig efter det, men mit mål er mere at komme tilbage og spille godt igen,” siger Holger Rune til B.T.

“Det er en stor gulerod, men hvis jeg ikke kommer med, så har jeg heller ikke fortjent det. Jeg kan ikke ligge og græde over det, hvis det ikke sker. Så er det bare tilbage i arbejdstøjet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024