Holger Rune har modtaget dødstrusler

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Det er ikke altid sjovt at være et kendt ansigt. Det kan den danske tennisstjerne Holger Rune skrive under på.

Der er ikke kun fordele ved at være et stort tennisnavn som Holger Rune. Der er også en bagside af medaljen.

Det har den 20-årige stjerne afsløret i et stort interview med avisen The Times før Wimbledon.

“Jeg har modtaget dødstrusler,” siger Holger Rune i interviewet.

“Det er for meget. Hvorfor vil du nogensinde skrive sådan noget til en person? Det er latterligt. Det ville aldrig ske, at en person går op til mit ansigt og siger sådan noget.”

Ifølge Ritzau er det ikke første gang, at han har fortalt åbent om, at han bliver udsat for lidt af hvert på de sociale medier.

I juni sidste år fortalte han til B.T., at han ofte oplever, at der efter kampe vælter ind med beskeder og trusler.

Han fortalte, at han blandt andet havde fået beskeder fra folk, der truede med at dræbe hans familie. Andre har skrevet til ham, at de håber, at han får kræft.

I interviewet med B.T. forklarede han, at folk ofte skriver til ham for at få afløb, hvis de har tabt penge. Heldigvis er han i stand til at skubbe dem til side, og han lader sig derfor ikke påvirke af disse beskeder.

I disse dage befinder Holger Rune sig i London. Her er han i gang med at forberede sig til Wimbledon, der begynder mandag. Den unge dansker skal i første runde spille mod den britiske wildcard-spiller George Loffhagen.

Formår han at spille sig helt frem til kvartfinalen, står han til at skulle møde Carlos Alcaraz, der ligger nummer et i verden.

Holger Rune fik sin debut i Wimbledon sidste år. Her havde han ikke den store succes, da han blev slået ud i første runde.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024