Holger Rune har stjernetræner med i Italian Open

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for BMW

Holger Rune har i det seneste år udviklet sig markant, efter at have haft Patrick Mouratoglou som træningspartner – og nu er det kommet frem, at han er med ham i Rom.

Egentlig var det blevet meldt ud, at de havde stoppet deres samarbejde, men tilsyneladende har Holger Rune og Patrick Mouratoglou svært ved at give helt slip på hinanden.

I denne uge skal den danske tennisstjerne spille med i ATP 1000-turneringen i Italian Open i Rom.

Her kommer han naturligvis til at have sin evige støtte med i form af mor Aneke Rune. I spillerboksen kommer stjernetræner Patrick Mouratoglou dog også til at sidde i løbet af turneringen.

Det har Aneke Rune, der også er manager for sin søn, bekræftet i en sms til Ekstra Bladet.

Forud for turneringen var det ellers blevet meldt ud, at det ville være hans sædvanlige træner, Lars Christensen, der ville vende tilbage til spillerboksen i den italienske turnering.

At han ikke har været med til de seneste turneringer, betyder dog ikke, at han er blevet droppet. Han er stadig tilknyttet det danske talent, lyder det fra Aneke Rune.

Holger Rune har haft et tæt samarbejde med Patrick Mouratoglou, men han er ikke længere fast træner for den danske stjerne.

Han er dog fortsat tilknyttet hans akademi, hvilket også er årsagen til, at han har været med i turneringerne i både Monte Carlo, Madrid og ligeledes vil være til stede i Rom.

Holger Rune har dog fortsat et par dage til at træne og forberede sig til sin første kamp.

Det skyldes, at hans seedning gør, at han ikke skal i aktion i 1. runde. Derimod træder han direkte ind i 2. runde, hvor han skal møde en kvalifikationsspiller.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024