Holger Rune: ‘Jeg har ikke brug for dem til at motivere mig’

Foto: Luke Walker/Getty Images for LTA

Den danske tennisspiller har gjort det klart, at han ikke har brug for dem, for at holde sig selv motiveret.

Flere gange har eksperter og andre tennisspillere peget på Jannik Sinner, Carlos Alcaraz og Holger Rune som fremtiden af tennissporten.

Derfor er det også helt naturligt, at der er opstået en form for rivalisering mellem dem. De vil naturligvis alle tre gerne vise, at det er netop dem, der er bedst.

Det betyder, at det er oplagt at tro, at de motiverer hinanden til at arbejde hårdere. Men i podcasten ‘Advantage Connors’ siger Rune, at han ikke har brug for Sinner og Alcaraz for at holde sig motiveret.

“Det er rart at være en del af denne gruppe. De er begge meget, meget dygtige,” siger den 20-årige dansker i podcasten.

“Sinner havde en fænomenal sæson, og Carlos vandt naturligvis endnu en Grand Slam i Wimbledon. Men ærligt talt har jeg allerede en stærk motivation, så jeg har ikke brug for andre spillere til at motivere mig eller holde mig fokuseret.”

“Hvis Sinner vinder en turnering eller taber i første runde… Jeg ønsker ham alt det bedste, men det påvirker ikke min motivation.”

I samme podcast fortæller han også, at han har et stort ønske om at klare sig godt til Australian Open. Hans helt store ønske er, at han formår at vinde over Novak Djokovic i finalen.

Det bliver dog ikke let. Djokovic har stået i finalen i Australian Open et utal af gange. Og hver eneste gang er det ham, der har trukket sig sejrrigt ud af kampen. Derfor bliver det en svær kamp for Rune at vinde – og han skal først spille sig frem til finalen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024