Holger Rune: ‘Jeg kan godt lide Carlos Alcaraz – han er en fantastisk fyr’

Foto: Frey/TPN/Getty Images

Holger Rune har ikke meget ondt at sige om Carlos Alcaraz, selvom han er en af hans største rivaler på ATP Touren.

Æraen med ‘The Big 3’, der består af Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer, nærmer sig sin afslutning. Heldigvis er tennissporten allerede i gode hænder hos andre store talenter.

Her er der flere spillere, der er værd at pege på, men det gælder især for Holger Rune og Carlos Alcaraz. De har flere gange bevist, at de har et enormt potentiale.

Den 20-årige Holger Rune og den spanske stjerne har kendt hinanden i mange år, da de allerede spillede mod hinanden på juniorniveau.

“Vi har kendt hinanden siden vores ungdom. Vi spillede ofte imod hinanden. Jeg kan huske, at jeg havde gode kampe med ham,” sagde Holger Rune til Tennis Magazin.

“Han er en fantastisk fyr. Jg kan godt lide Carlos. Han er fra det sydlige Europa, og jeg er fra nord. Vi kan være forskellige, ja, men vi ønsker begge det samme. Alle vil gerne være de bedste. Det har altid været sådan, så i fremtiden vil vi spille gode kampe mod hinanden. Det er jeg sikker på.”

Holger Rune har nogle meget klare mål for sin karriere. Derfor arbejder han også hårdt for at kunne realisere disse. Han erkender dog også, at der kan dukke forhindringer op undervejs.

“Normalt kan jeg godt lide at nå mine mål, men det er okay, når der dukker forhindringer op. Det betyder, at der er ting, jeg ikke er god nok til endnu, så jeg skal forbedre mig,” sagde han.

“Jeg lærer gennem erfaring. Intet menneske er ens. Måske virker det, der virker for en anden, ikke for mig.”

“Det jeg bedst kan lide ved tennis er, at det er en individuel sport. Jeg kan godt lide at have kontrol. På den ene side er det også kompliceret, men det er en meget rar følelse, når man gør sit arbejde godt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024