Holger Rune med opløftende melding

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for BWM

I de seneste dage har der været tvivl om Holger Runes tilstand. Nu er der opløftende nyt.

Den danske Holger Rune har været hårdt ramt på fysikken i de seneste dage. Det skyldes, at han søndag vandt finalen i BMW Open i München, hvor han måtte kæmpe sig igennem flere smerter.

Umiddelbart efter finalen blev det meldt ud, at den blot 19-årige stjerne var ‘godt brugt’, og at han havde flere skavanker at døje med.

Derfor har der været tvivl om, hvorvidt han ville nå at blive klar til den kommende kamp i Madrid Open.

Fredag kan hans mor og manager, Aneke Rune, komme med godt nyt. Hun fortæller, at den unge stjerne har mærket en klar forbedring i løbet af de seneste 24 timer.

Det vil sige, at der er udsigt til, at han når at blive helt klar til hans kamp senere fredag, hvor han hopper direkte ind i anden runde af Madrid Open.

“I går aftes (torsdag aften, red.) sagde Holger, at hans krop føltes meget bedre. Og han bevægede sig udmærket i den time, han var på banen i går. Så skal vi ikke tro på, det er positivt alt i alt,« lyder det fra Aneke Rune til B.T., inden hun tilføjer:

“Holger er i super godt humør, og han er rigtig glad for at være tilbage i Spanien, hvor han ikke har spillet i mange år.”

Fredag skal han spille mod Aleksandr Bublik, der især er kendt for at have en hård og stærk serv, som kan vise sig at blive svær for Rune at håndtere.

Vinder han kampen i ATP 1000-turneringen, skal han spille mod enten Albert Ramos-Vinolas eller Alejandro Davidovich Fokina.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024