Holger Rune når stort mål – kan glæde sig til september

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images for BWM

Den danske tennisstjerne har god grund til at smile ekstra for tiden, da han er blevet udtaget til Laver Tup af Team Europa-kaptajnen Björn Borg.

I september får den blot 19-årige Holger Rune sin debut i Laver Cup, der er en særlig tennisturnering, hvor Europa stiller et hold mod resten af verden.

Da det er første gang i løbet af hans karriere, at han er blevet udtaget til Laver Cup, er han naturligvis meget beæret – og han ser frem til at deltage.

“Det har været mit mål at komme på holdet, og jeg kan ikke vente med at blive en del af det,” lød det ifølge TV2 fra Holger Rune efter tirsdagens udtagelse.

I alt kommer det europæiske hold til at bestå af seks spillere. Hidtil er der kun blevet sat navn på tre af dem, hvoraf Rune er en af dem. Derudover er Stefanos Tsitsipas og Andrey Rublev også blevet udtaget.

Foruden de tre spillere, der allerede nu er optaget, vil det være de tre spillere, der er bedst placeret på verdensranglisten efter Wimbledon, der vil være garanteret en invitation.

Björn Borg, der er holdets kaptajn, har sendt en række rosende ord i retning af Rune, efter han blev udtaget til holdet.

“Han har bevist, at han er mere end i stand til at slå verdens bedste, og jeg ser frem til at byde ham velkommen til Team Europe i Vancouver,” sagde han.

Verdensholdet, der er det hold, som Rune og co. skal spille mod, består indtil videre af Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Frances Tiafoe og Nick Kyrgios.

Den verdenskendte turnering løber over tre dage, og bliver i år afviklet fra den 22. til 24. september.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024