Holger Rune nægter at give dette skylden for nederlaget i French Open

Foto: Mine Kasapoglu/Anadolu Agency via Getty Images

Holger Rune blev slået ud af kvartfinalen ved French Open, hvor han for andet år i træk tabte til Casper Ruud.

Kun i et enkelt sæt formåede Holger Rune at finde formen frem, hvorfor man hurtigt fik et indtryk af, at Casper Ruud ville vinde kampen.

Især i de to første sæt, var den danske tennisstjerne slet ikke til stede. Han virkede ikke blot træt, men havde også svært ved at serve. Han bevægede sig ikke særlig godt, og kiggede flere gange forvirret op mod sin boks.

I tredje sæt formåede han pludselig at finde et helt andet niveau frem. Generelt var det bedre efter tredje sæt, men i fjerde sæt var niveauet fortsat ikke højt nok til at besejre Ruud.

På trods af, at han så ud til at være fysisk træt, har han nægtet at give det skylden. Derimod har han insisteret på, at han havde det fint fysisk.

“Slet ikke. Jeg havde det godt fysisk. Ingen undskyldning. Jeg spillede bare ikke på mit niveau,” sagde han ifølge Tennis-Infinity.

“Det er hårdt, men nogle gange er det sådan her. Du skal lære af det, og komme stærkere tilbage. Vi har endnu en Grand Slam rundt om hjørnet, så jeg håber at være bedre der. Jeg er glad for, at grussæsonen er slut nu. Jeg er klar til at komme videre. Jeg er fokuseret på græs nu.”

Desuden var der flere, der lagde mærke til, at han tog sig til ryggen et par gange i løbet af kampen. Derfor blev han spurgt, om han havde rygproblemer efter kampen, men også dette blev afvist.

“Jeg har konstant nogle problemer, men det var ikke noget, der ville have… Hvis jeg ikke havde mærket det, ville det ikke have ændret kampen. Så det er ikke noget, jeg kan bruge som en undskyldning,” lød det.

“Han var bare bedre end mig i dag, så jeg må tage det med, komme videre og forsøge at forbedre mig. Selvfølgelig vil jeg prøve at komme mig over de problemer, jeg har. Jeg har spillet meget, så selvfølgelig mærker min krop det. Jeg føler mig frisk i dag, så det er ikke tilfældet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024