Holger Rune om Boris Becker: Vi tænker ens

Foto: Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Holger Rune har tilknyttet tennislegende Boris Becker som træner resten af året.

På det seneste har Holger Rune haft svært ved at få tingene til at fungere på tennisbanen. Derfor har han besluttet sig for at lave noget om.

Dette har fået ham til at indlede et nyt samarbejde med Boris Becker. Den tyske legende er nemlig blevet tilknyttet Holger Runes trænerhold resten af året. Derfor er han også med på sidelinjen, når Holger Rune i denne deltager i ATP 500-turneringen i Basel.

Her skal han forsøge at bryde ud af den dårlige stime, han har været inde i. Siden kvartfinalen ved Wimbledon er det kun blevet til en enkelt sejr i 11 kampe.

“Jeg tror, at vi både føler og tænker ens på banen. Ligesom mig var han til tider følelsesladet. Jeg håber at få gavn af hans rutine og få bedre styr på følelserne, siger Rune i et interview med Neue Zürcher Zeitung ifølge Ritzau.

“Han (Becker, red.) har også erfaring fra sit arbejde med Novak Djokovic. Jeg er virkelig spændt på at se, hvad samarbejdet vil bringe.”

Boris Becker har selv en meget succesfuld karriere som tennisspiller bag sig. Inden han valgte at lægge sin ketsjer på hylden, nåede han at vinde seks Grand Slam-titler. Den første af dem vandt ved Wimbledon i en alder af kun 17 år.

Derfor ved han, hvordan det er at være en ung spiller med pres på skuldrene. I dette henseende kan han potentielt hjælpe den 20-årige dansker med at håndtere det på bedst mulig vis.

Den tyske legende vil også være med som træner, når Holger Rune i næste uge stiller op i Masters 1000-turneringen i Paris. Inden da skal han dog spille i Basel, hvor han i første kamp kan få revanche mod serberen Miomir Kecmanovic.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024