Holger Rune udvider sit team igen

Foto: Luke Walker/Getty Images for LTA

Den danske tennisstjerne har igen udvidet sit hold, men denne gang er der ikke tale om en tennistræner.

Holger Rune har løftet sløret for en stor nyhed på Instagram. Her har han afsløret, at han har forlænget sin aftale med Mouratoglou Tennis Academy.

Han har dog ikke meldt noget ud om, hvor lang tid den nye aftale strækker sig over.

Til gengæld har han afsløret, at det har betydet, at han har udvidet sit hold. Han har nemlig også fået tilknyttet en fysioterapeut, som kommer til at rejse rundt med Rune-lejren.

Hertil har han også både en fysisk træner og en analytiker med sig.

Til B.T. fortæller Rune, at han har været en del af akademiet, siden han var 13 år. Han har været glad for den hjælp, han har fået den vej igennem, og vil derfor gerne fortsætte sit samarbejde.

“Fra 2024 vil jeg få stillet fysisk træner, behandler og analytiker til min rådighed. Det betyder naturligvis rigtig meget, da der er mange omkostninger forbundet med at etablere et komplet team, som jeg har nu med Boris (Becker, red.) og Severin (Lüthi, red.) i spidsen,” siger han også.

“Alle i top-10 har behandler og fysisk træner. For med alle de uger, vi spiller om året, er det vigtigt at holde sin krop stærk og sund. Jeg skal gerne holde i mindst 15 år endnu, så med den seneste tilføjelse til teamet, føler jeg, at jeg står meget stærkt både med trænerekspertisen og hele det fysiske aspekt.”

Den seneste tilføjelse til holdet er Louis Fresneau, der – som sagt – er fysioterapeut.

Han har allerede sluttet sig til Rune-lejren, der befinder sig i Australien.

Her tager han nemlig snart hul på den nye sæson i ATP 250-turneringen i Brisbane.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024