Holger Runes stjernetræner: ‘Han hører til blandt de allerbedste’

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Danske Holger Rune formåede at overraske tennisverdenen, da han lørdag besejrede Casper Ruud i semifinalen i Rom.

I første halvleg af kampen så det ud til, at den danske tennisstjerne var på vej mod et exit i Rom.

Omtrent halvvejs gennem kampen formåede den 20-årige dansker at vende situationen om. Med en ukuelig tro på sig selv, fik Rune pludselig bragt sig selv i front.

Efter kampen afslørede Runes træner Patrick Mouratoglou, at kun få spillere i verden er i stand til at gøre, hvad danskeren gjorde.

“Han var nede hele kampen. Han kunne ikke se, hvordan han skulle vende kampen. Jeg kunne godt se det, men han fik aldrig rigtig brugt den viden. Det var et virkelig svært, men han fandt ressourcer til bryde tilbage. Og så hævede han niveauet. Kun få spillere kan gøre det, og Holger har den evne,” sagde han til TV 2 efter kampen.

Han sagde også, at han mener, at Rune hører til blandt de absolut bedste spillere i verden.

Det må siges, at han også har gjort sit bedste for at bevise dette på det sidste. I de to seneste kampe er det nemlig blevet til sejre over verdensetteren Novak Djokovic og verdens nummer fire, Casper Ruud.

Desuden udtalte Mouratoglou, at han ser Rune som værende en af de bedst forberedte spillere til den kommende grandslam-turneringen French Open.

Efter kampen udtalte Rune også selv, at han har præsteret på højeste niveau på det seneste.

“Jeg har spillet noget af mit bedste tennis i de to seneste kampe mod Novak og Casper. Det er to hårde modstandere, så jeg var nødt til at spille mit bedste tennis, og i dag gjorde jeg faktisk ikke før til slut, og det var derfor, jeg vendte kampen,” sagde den unge dansker ifølge B.T.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024