‘In the zone’: Jannik Sinner opdager ikke at matchen er slut

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Italienske Jannik Sinner var så fokuseret, at han ikke opdagede, at han havde vundet sin kamp.

Søndag spillede italienske Jannik Sinner mod Alexander Shevchenko ved Rome Masters. Og i slutningen af kampen var han så fokuseret, at han ikke opdagede, at han havde vundet.

Sinner og Shevchenko kæmpede begge en brav kamp for at vinde. Første sæt gik til den lokale favorit, mens Shevchenko slog tilbage i andet sæson, som han vandt med 7-5. I tredje og sidste sæt skulle Sinner serve for at vinde ved stillingen 5-2.

Efter at have sendt en serv afsted, gik returneringen galt for Shevchenko, der sendte den ud af banen. Derefter gik Sinner retur til baglinjen, fordi han ikke var klar over, at han havde vundet.

Det var først, da han nåede helt ned til baglinjen, at det gik op for ham, at publikum jublede og han havde vundet. Kampen mellem de to unge talenter varede to timer og 12 minutter.

Efter kampen forklarede han, at han troede, at stillingen var 5-1. Han sagde også, at han var ‘i zonen’ til sidst.

“Jeg troede, at stillingen var 5-1. Men det var bedre, at jeg allerede havde vundet. Jeg tror, at jeg var i zonen og forsøgte at give mig maksimale i hvert point,” sagde han.

“Jeg missede et par point – især i andet sæt og i vores tie-break. Men jeg tror, at man er nødt til at skære det væk, og være klar til tredje sæt. Det var det gjorde. Jeg reagerede meget godt.”

Sinner kommer i næsten kamp til at stå overfor argentinske Francisco Cerundolo, hvor de skal kæmpe om en plads i kvartfinale. Hvis seedningen holder, bliver det en kvartfinale mellem Sinner og norske Casper Ruud.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024