Intern utilfredshed i Haas kaster nyt lys over Günther Steiner

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Det er blevet afsløret, at der var en ‘gruppe’ hos Haas, der var utilfreds med Günther Steiner.

Günther Steiner er færdig som teamchef hos Haas, da han ikke har fået forlænget sin kontrakt. Han har været en del af det amerikanske hold i 10 år, men i sidste uge blev han fyret.

Mange fans af Formel 1 har forbundet Haas med Steiner, og netop dette har tilsyneladende været et problem. Dele af holdet har været irriterede over, at det blev set på denne måde.

At han er blevet fyret, er derfor også kommet som en overraskelse for mange. Det er også tilfældet, selvom holdet havde en meget skuffende sæson sidste år.

Ifølge Sky Sports-journalist Craig Slater var der tilsyneladende en stigende utilfredshed internt på holdet. Derfor kan det også have været medvirkende til, at han er blevet fyret.

“Der var lidt en gruppe inden for Haas-teamet. Dem, der ikke var så vild med Günther Steiner, som opfandt det her,” siger han ifølge PlanetF1.

“Er det her Günther Steiner-showet?’ Skal vi gøre alt dette, mens holdet ikke præsterer så godt? Og måske har det haft en effekt på, at han i sidste ende blev udskiftet.”

“Jeg tror, der er ret mange mennesker, der er meget skuffede over, at Günther er væk. Ligesom alle andre steder vil der være folk, der tænker: ‘Jamen, måske er jeg ikke så sikker på, at jeg kan lide den fyr, der tager over’.”

“Og så vil der være andre, der vil tænke: ‘Nej, jeg ved, hvor Ayao (Komatsu, red.) kommer fra. Det her er et positivt skridt for mig’. Men jeg tror, at det vil kræve lidt at vænne sig til alt det her.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024