‘Jeg er bekymret for Rafael Nadal’: Holdkammerat åbner op om tennisstjernen

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Madrid Masters-boss Feliciano Lopez er bekymret for Rafael Nadal, der har kæmpet meget med skader på det seneste.

Feliciano Lopez har gjort det klart, at han er bekymret for Rafael Nadal, der har kæmpet med skader. Han støtter dog sin landsmand og Davis Cup-holdkammerat, og håber på, at han kan vende tilbage i de kommende uger.

Den spanske tennisstjerne har ikke været i aktion, siden han pådrog sig en skade under Australian Open med en skade, hvor han blev sendt ud i anden runde efter en kamp mod Mackenzie McDonald.

Indtil videre har det betydet, at han har droppet at spille i både Doha, Dubai, Indian Wells, Miami, Monte Carlo og Barcelona, men han håber at vende retur til de kommende turneringer i Madrid og Rom, så han kan finde rytmen forud for Roland Garros.

“Jeg bekymrer mig mere som en ven. Ift. hans tennis: lad os se, om Rafa kan komme til Roland Garros forberedt. Det er hans primære mål. Men det bekymrer mig mere på det personlige plan,” sagde Lopez ifølge TennisWorldUSA.

“En spiller, der har haft succes hele sit liv, gennemgår nu dette. Forhåbentlig kommer han sig snart, og det vil være fantastisk, hvis han kan konkurrere i Madrid.”

“Folk venter på ham i Madrid – de vil se ham spille. Befolkningen i Madrid giver ham altid en masse kærlighed, hver gang han spiller, så jeg er bekymret for, at dette problem vil vare lidt længere.”

“Det gør mig ondt, at han gennemgår dette, ligesom det skete for Federer, der måtte trække sig uden at kunne spille, og spillede en halvhjertet doublekamp. Selvom det var med god grund, tror jeg ikke, det var det, han havde drømt om, efter alt, hvad han har opnået.”

“Jeg håber, at Rafas skade ikke bliver så slem, og at vi kan se ham på banen om en uge eller to.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024