Tennisstjerner raser over fejring: ‘Det ser ikke rigtigt ud’

Foto: Julian Finney/Getty Images

To tennisstjerner er blevet fejret med hver sin kage, men hverken fejring eller størrelsen på kagerne var ens – og det har skabt utilfredshed.

De har samme fødselsdag, de har begge sikret sig en plads i finalen i samme turnering, og de ligger begge nr. 2 i verden på verdensranglisten.

På trods af dette, var der stor forskel på, hvordan hhv. Carlos Alcaraz og Aryna Sabalenka fredag blev fejret af arrangørerne bag den store Masters-turnering i Madrid.

Den spanske Alcaraz blev overrasket på banen med en stor kage og en form for ceremoni, men den hviderussiske Sabalenka måtte tage til takke med en noget mindre kage og fejring.

Dette er ikke noget, som alle har taget godt imod, hvorfor det har sat gang i ‘kagegate’, som flere af superstjernens konkurrenter har reageret på.

Det hele begyndte at rulle, da en Twitter-bruger ved navn ‘slaylorfritz’, der sammenlignede størrelsen på de to kager med følgende tekst: “Forskellen på størrelsen af kagerne er forbløffende.”

Opslaget er endt med at få stor opmærksomhed, og det har tilmed fået flere stjerner til at reagere på den store forskel.

25-årige Sabalenka har også selv reageret på opslaget, hvilket hun har gjort med tre nedtrykte emojis. Dette opslag fik hun dog slettet kort tid efter igen.

Foto: Twitter

Victoria Azarenka, der også er fra Hviderusland, har skrevet, at opslagets beskrivelse ‘ikke kan være mere præcis på forskelsbehandlingen’.

“Det ser ikke rigtigt ud,” lød det fra den canadiske tennisstjerne Bianca Andreescu.

Andre har valgt at tage arrangørerne i forsvar, ved at sikre, at forskellen på kagens størrelse skyldes, at Alcaraz er fra Spanien, og han derfor spiller i sit eget hjemland.

Desuden er Holger Rune også blevet fedtet ind i det, da flere har påpeget, at den danske stjerne fik en endnu mindre kage, da han for nylig kunne fejre sin fødselsdag i Madrid, inden han blev slået ud af den spanske turnering.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024