Kører med Hamiltons F1-nummer: Nu rygtes Charles Leclerc til Mercedes

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Charles Leclerc bliver fortsat kædet sammen med et skifte til Mercedes, da hans kontrakt med Ferrari nærmer sig udløb.

Toto Wolffs søn, Jack, er blevet spottet i en gokart med Charles Leclerc-tema kombineret med Lewis Hamiltons nummer, 44.

Mercedes-chefen var også til stede sammen med sin kone Susie. Begge forældre kørte på meget højt plan, og er stadig involveret i motorsport på højeste niveau, hvorfor interessen hos Jack næppe er overraskende.

Til gengæld er der mange, der er blevet overraskede over, hvordan han har fået designet sin gokart.

Foto: Twitter

På det seneste har der været forlydender om, at Leclerc kan være på vej til Mercedes, da hans kontrakt med Ferrari udløber i slutningen af næste sæson – og det tyder ikke på, at en forlængelse er på vej.

Den 25-årige har vundet fem løb som Ferrari-kører, men – med undtagelse af sidste sæson – de har ikke formået at give ham en konkurrencedygtig bil.

Det kan i sidste ende medføre, at Leclerc beslutter sig for at søge nye græsgange, da han ønsker at opnå, hvad alle Formel 1-kørere vil: at vinde verdensmesterskabet.

Mercedes har i skrivende stund et hold bestående af Lewis Hamilton og George Russell, men førstnævnte er 38 år gammel og hans fremtid i sporten er fortsat uklar.

Ifølge Mirror er det en ‘åben hemmelighed’, at der har været dialog mellem Leclerc og Mercedes. Red Bull-rådgiver Helmut Marko har også udtalt, at der skulle være en klausul i Leclercs kontrakt, der gør, at han kan skifte hold.

Leclerc har for nylig udtalt til Sky Sports, at der ikke er igangværende forhandlinger, men at det kan ændre sig.

“Nej, der er ingen forhandlinger i gang for tiden. Jeg elsker den røde farve. Jeg elsker Ferrari, og jeg er meget glad her,” sagde han.

“Men vi må se, hvad fremtiden bringer. Det er selvfølgelig meget tidligt at tale om dette, da min kontrakt udløber i 2024. Men jeg vil få det at vide, hvis der er forhandlinger i gang.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024