Lance Stroll: Derfor er jeg så langt bagefter Fernando Alonso

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Lance Stroll har haft svært ved at levere samme resultater som Aston Martin-holdkammeraten Fernando Alonso.

Lance Stroll har forklaret, hvad der ligger til grund for den store forskel mellem ham og Fernando Alonso. Her peger han på, at han har været uheldig. Samtidig indrømmer han dog også, at han skal forbedre sig.

Den canadiske kører er i skrivende stund hele 102 point efter sin holdkammerat. Det er godt hjulpet på vej af, at Alonso har kørt sig til seks podieplaceringer. Anderledes forholder det sig for Stroll, hvis bedste placering i denne sæson har været en 4.-plads.

Stroll kom dog ikke godt fra start, da han forud for sæsonen kom slemt til skade i en cykelulykke.

Det medførte, at han brækkede begge håndled og en tå. Dette var også årsagen til, at det var Felipe Drugovich, der skulle teste bilen i Bahrain. Stroll kæmpede en brav kamp for at blive klar til sæsonstarten, hvilket han nåede at blive.

I et nyt interview med mediet Motor Sport åbner han op omkring sine manglende resultater i denne sæson.

“Forhåbentlig vender vi tilbage til et niveau, hvor vi er konkurrencedygtige. Jeg tror på, at vi kan gøre det,” sagde han, og fortsatte:

“Det hjalp bestemt ikke at gå glip af 250 testomgange eller hvad det nu var. Og at jeg rent fysisk ikke var på mit bedste tidligere på sæsonen.”

“Men jeg tror, at mere end min skade, er vi nok blevet ramt mere af uheld på banen. Vi blev nummer fire i Jeddah, og så havde vi motorproblemet. Vi var konkurrencedygtige som hold i Miami, men vi havde en meget dårlig kvalifikation. Så vi var allerede bagud på en bane, hvor man ikke kan overhale.”

“Samme ting i Monaco igen. Vi ramte (Lando, red.) Norris’ dele i Q2, og det var kun slutningen af vores session. Vi startede som nummer 14 på en bane, hvor du gerne vil være oppe foran.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024