LeBron James med stor annoncering

Foto: Matt Winkelmeyer/WireImage/Getty Images

NBA-stjernen LeBron James har løftet sløret for en stor nyhed, og har samtidig sat en stopper for den seneste tids spekulation.

LeBron James kan bryste sig af at have haft en lang karriere bag sig i NBA. I intet mindre end 20 sæsoner har han gjort sig bemærket, og har leveret flotte præstationer.

Tidligere i år kom det frem, at han havde gjort sig overvejelser om at indstille sin karriere. Nu har den 38-årige LeBron James understreget, at det ikke helt er tid til at stoppe endnu.

Ifølge Ekstra Bladet har han afsløret, at han fortsætter sin karriere i NBA. Derfor kommer han til efteråret til at tage hul på sin sæson nummer 21.

Han løftede sløret for den store nyhed i forbindelse med ESPY Awards, der natten til torsdag blev afholdt i Los Angeles. Det er en amerikansk prisuddeling, der hylder årets største sportspræstationer.

Her var han nemlig blevet hyldet med prisen for ‘årets rekord-optræden’, da han tidligere i år overtog pladsen som den mest scorende NBA-spiller nogensinde. Inden da var det Kareem Abdul-Jabbar, der var indehaver af denne rekord.

“Kan jeg stadig give spillet alt, hvad jeg har? Sandheden er, at jeg har stillet mig selv det spørgsmål efter hver af de seneste par sæsoner,” sagde han.

“Den dag, hvor jeg ikke længere kan give alt, hvad jeg har, er det slut. Heldigvis for alle jer er den dag ikke i dag.”

Han slog samtidig fast, at han stadig har noget tilbage at give af. Derfor vil han heller ikke indstille sin karriere nu. Hvor lang tid han har planer om at fortsætte, har han endnu ikke meldt noget ud om.

I løbet af sin karriere har han spillet for flere af de største hold i NBA. Han har nemlig tørnet ud for både Cleveland Cavaliers, Miami Heat og Los Angeles Lakers.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024