LeBron James scorer 35 point: Lakers forlænger Blazers’ dårlige stime

Foto: LeBron James / Getty Images

LeBron James er fortsat en af de største stjerner i NBA. Det beviste han i den senest kamp mod Portland Trail Blazers.

LeBron James er fyldt 38 år. Derfor har der de seneste år været tvivl om hans fremtid i NBA. Det var der også forud for denne sæson, hvor der gik rygter om, at han ville trække sig tilbage.

Det gjorde han ikke, og det er de sandsynligvis glade for i Los Angeles Lakers. Han spillede nemlig en helt fantastisk kamp fredag aften lokal tid, hvor de vandt 107-95 over Portland Trail Blazers.

Den 38-årige stjerne stod ikke blot for selv at levere 38 point, men han lavede også ni assists. Derfor kan man ikke benægte, at han havde stor indflydelse på, at de endte med at vinde kampen.

Hertil spillede Anthony Davis også en rigtig god kamp, da han også bidrog med 16 point og 14 rebounds. Desuden gjorde D’Angelo Russell også væsen af sig selv, da han leverede 14 point og seks assists i løbet af kampen.

Taurean Prince og Christian Wood stod også for at bidrage med 10 point hver, hvilket også havde indflydelse på, at det endte med en sejr. Fredagens sejr var den fjerde sejr i fem kampe mellem Los Angeles Lakers og Portland Trail Blazers.

På den anden side gjorde Jerami Grant et forsøg på at holde Portland Trail Blazers inde i kampen, da han scorede 24 point. Det var dog ikke nok til at forhindre nederlaget, som var det sjette i træk for det Portland-baserede hold.

Sejren forbedrede også Lakers score til 3-0 i West Group A-spillet. Los Angeles er her foran Utah, mens Trail Blazers har en score på 1-2 i West Group A.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024