LeBron James’ søn indlagt med hjertestop

Foto: Matt Winkelmeyer/WireImage/Getty Images

NBA-stjernen LeBron James’ søn, Bronny James, er blevet indlagt på et hospital med hjertestop.

LeBron James har fået sig en uhyggelig overraskelse, da hans ældste søn, Bronny James, er blevet indlagt på hospitalet med hjertestop.

Dette er blevet bekræftet af en talsmand for James-familien, som det amerikanske medie TMZ Sports har været i kontakt med.

“I går fik Bronny et hjertestop under træning. Medicinsk personale var i stand til at behandle Bronny og tage ham til hospitalet,” fortæller talsmanden på vegne af LeBron James og hans kone.

“Han er nu i stabil tilstand og ikke længere på intensiv. Vi beder om respekt og privatliv for James-familien, og vi vil opdatere medierne, når der er mere information.”

Samtidig forklarer talsmanden, at både LeBron James og hans kone sender en stor tak til USC’s personale, som var hurtige til at reagere.

Den kun 18-årige Bronny James bliver betragtet som et stort talent indenfor basketball. Han har for nylig skrevet kontakt med holdet Trojans, og forventes at blive en del af NBA inden længe.

Allerede næste år kan han være en del af NBA-draften. Det betyder, at han vil være blandt de talenter, som klubberne kan vælge mellem næste år.

LeBron James har længe haft et ønske om at komme til at spille med sin ældste søn i NBA. Efter sigende skulle dette være blandt årsagerne til, at han endnu ikke har indstille sin karriere.

NBA-legenden har haft stor succes i sin karriere i NBA, hvor han har været med til at vinde mesterskabet fire gange. I februar skrev han sig for alvor ind i historiebøgerne, da han blev den mest scorende spiller i NBA’s historie.

Det er dog ikke kun i NBA, at han har udmærket sig. Det har han også for det amerikanske landshold, som han har vundet to OL-guldmedaljer med.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024