Martina Navratilova deler glædelig nyhed

Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Den tjekkisk-amerikanske tennislegende har delt en glædelig nyhed. Hun har nemlig afsløret, at hun er blevet konstateret kræftfri.

Martina Navratilova har meldt ud, at hun er blevet konstateret ‘kræftfri’, efter at have været diagnosticeret med både hals- og brystkræft.

Den tidligere verdensetter i tennis, er dog ikke helt færdig med behandling efter hendes diagnose, der fik hende til at frygte, at hun ‘måske ikke ville være her næste jul’.

“Så vidt de ved, er jeg kræftfri,” sagde den 66-årige Navratilova til Piers Morgan på Talk TV i et interview, der blev sendt tirsdag.

Tidligere har hun udtalt sig om, at hun var meget panisk, da hun fik sin diagnose, da hun frygtede, at hun ikke havde lang tid igen.

Efter at have afsløret sin diagnose tilbage i januar, udtalte hun sig til The Sun, hvor hun fortalte om sin frygt.

“Jeg var i total panik i tre dage, hvor jeg tænkte, at jeg måske ikke ville se næste jul. Listen over alle de ting, jeg gerne ville nå at gøre, dukkede op i mine tanker,” sagde hun til den britiske avis.

Navratilova, der havde stor succes som tennisspiller, tog til lægen, da hun opdagede, at hun havde en forstørret lymfeknude i halsen. Det medførte, at hun undergik en række tests, der viste, at det var kræft.

“Dette var den første uge i december. Jeg tænkte, at jeg kommer til at opleve julen, men måske ikke den næste,” sagde hun ifølge Sky Sports.

Men lægerne fortalte hende, at hendes kræft var ‘ekstremt behandlelig’, og at hun havde ‘95% chance for at komme sig helt’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024