Mats Wilander: ‘Alle os tidligere tennisspillere misunder Novak Djokovic

Foto: John Berry/Getty Images

Den tidligere tennisspiller Mats Wilander, der har været nummer et i verden, er misundelig på Novak Djokovic.

Svenske Mats Wilander, der har vundet French Open tre gange, mener ikke, at Novak Djokovic er glad for Rafael Nadals fravær.

“Jeg tror, at han i en vis forstand er skuffet over ikke at kunne spille imod Rafa på banen,” sagde han ifølge TennisWorldUSA.

“Jeg tror, at Djokovic nok er den mest skuffede spiller af alle i turneringen. Han ønsker afgjort at vinde sin Grand Slam nummer 23, og at slå Rafa Nadal”.

Wilander indrømmede også, at hvis Djokovic formår at vinde sin 23. Grand Slam-titel, vil han være historiens bedste spiller.

“Jeg håber, at Rafa og Novak ender med det samme antal Grand Slams. Og Roger Federer vil stadig blive nævnt i samme sætning som den største nogensinde,” sagde han.

“Hvis vi kun udnævner den største med hensyn til Grand Slam-turneringer, så vil jeg sige, at det er meget sandsynligt, at Novak bliver manden. Hvis han vinder i Paris om 20 dage, bliver han selvfølgelig storfavorit til at vinde Wimbledon.”

Derudover indrømmede den tidligere tennisspiller også, at han og andre faktisk er en kende misundelige på den serbiske stjerne. Det skyldes naturligvis, at han er meget tæt på at sætte en ny rekord.

“Alle os tidligere spillere føler os misundelig på den selvtillid, Novak må have efter at have vundet 22 Grand Slams,” lød det fra ham.

“At han kan blive den største spiller gennem tiderne i løbet af de næste 20 dage, må være så smukt og nervepirrende. Det bliver bestemt ikke hans sidste chance. Men det ville være lidt ironisk, hvis han slog rekorden ved at vinde Rafas turnering.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024