Messi rejste til Saudi-Arabien: Nu får det voldsomme konsekvenser

Foto: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Det kan vise sig at få store konsekvenser for Lionel Messi, at han besluttede at tage på ferie i Saudi-Arabien ude tilladelse fra klubben.

Mandag skulle Lionel Messi været troppet op til træning i Paris Saint-Germain, men det gjorde han ikke. I stedet var han rejst til Saudi-Arabien med sin familie.

Som følge af dette, har den franske klub besluttet at straffe ham, ved at suspendere ham i to uger uden løn. Det skriver ESPN, der har talt med kilder tæt på klubben.

Det betyder, at den argentinske stjerne hverken kommer til at træne eller spille kamp med førsteholdet i de kommende to uger. Desuden kommer han heller ikke nogen løn.

Franske L’Equipe har rapporteret, at PSG-træner Christophe Galtier havde lovet spillerne fri mandag og tirsdag, hvis de kunne vinde over Lorient søndag, men da de tabte, blev deres fridage inddraget.

Egentlig havde Messi spurgt om lov til at rejse til Saudi-Arabien i forbindelse med sin rolle som ambassadør for landet. Det fik han lov til, men på grund af nederlaget blev denne tilladelse inddraget.

Den argentinske stjerne havde tilsyneladende ikke den store interesse i at rette sig efter dette, hvorfor han droppede mandagens træning, for i stedet at rejse til Saudi-Arabien, skriver ESPN.

Mediet oplyser også, at det har skabt problemer i den franske klub, da det ikke blot er ledelsen, der er utilfredse med dette. Det skulle der også være flere spillere i omklædningsrummet være.

Det har også skabt stor tvivl om, hvorvidt det kommer til at påvirke de forhandlinger, der har været mellem PSG og Messi om en ny kontrakt.

Messis aftale med Parc des Princes-klubben udløber efter denne sæson, og han kan derfor skifte til en anden klub på en fri transfer – og på grund af den anspændte stemning, er det bestemt ikke udelukket, at han beslutter sig for at gøre dette.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024