Mikkel Hansen giver opdatering på sin skade

Mikkel Hansen kom til skade, da han torsdag aften var i aktion sammen med resten af det danske landshold.

Danmark fik en sløj start på deres opgør mod Tjekkiet. Alligevel endte det med en flot sejr på 23-14. Derfor har de naturligvis ikke grund til at være andet end tilfredse.

Alt var dog ikke positivt, hvilket Mikkel Hansen kan skrive under på.

Han måtte nemlig en tur ud på sidelinjen, hvor han fik sat sin finger på plads.

I første halvleg havde han netop sendt en bold af sted mod målet, da den røg ud af led.

Derfor var den danske stjerne i smerter, men der var heldigvis hjælp at hente hos landsholdets fysioterapeut Anja David Greve.

“Jeg kunne se det. Fingeren røg ud af led. Men den er sat på plads igen, og den er godt tapet ind. Vi må lige se, hvordan den reagerer i morgen. Men han kunne fint spille videre, så det var positivt,” siger landstræner Nikolaj Jacobsen ifølge B.T.

Mikkel Hansen har også selv udtalt sig efter kampen. Her har han forklaret, at han er fint tilfreds med reaktionen.

Han var nemlig i stand til at kaste efterfølgende, og det var, hvad der var vigtigst for ham.

“Vi må lige se, hvordan det ser ud her i aften. Selvfølgelig mærker man lidt, men jeg kunne godt kaste. Og det er jo egentligt det, der er det vigtigste,” siger han.

Tjekkiet fik en rigtig god start på kampen mod Danmark, da deres offensive forsvar gav pote.

Det viste sig at være et problem for det danske mandskab, der havde meget svært ved at sende bolden i nettet.

Efter kampen har Mikkel Hansen udtalt, at med måske ‘stressede lidt over det’.

I anden halvleg fik de dog et bedre greb om kampen, og fik derefter udbygget en solid føring, som til sidst endte med en sejr.