Mikkel Hansens investeringsnedtur: Firmaet er under konkurs

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Mikkel Hansen var en blandt flere stjerner, der investerede i firmaet, der nu er under konkurs. Alt tyder på, at de bliver nødt til at lukke.

Kunstplatformen Artland, som håndboldstjernen Mikkel Hansen investerede i for fire fem år siden, er under konkurs.

Den danske virksomhed har kæmpet med at skabe sorte tal på bunden, siden den spæde start. Nu tyder alt på, at det ender med en konkurs, skriver Finans.

Et dekret i Statstidende afslører, at Artland nemlig blevet begæret konkurs.

Ifølge selskabets kurator, Christian Tornvig Jensen, er de ganske enkelt løbet tør for penge. Derfor er det ikke længere muligt at få forretning til at løbe rundt.

“Den korte forklaring er, at selskabet er løbet tør for penge. Og så er vi i en tid lige nu, hvor folk sparer og derfor vælger mange af de ting fra, der er med til at forsøde tilværelsen. Og det er kunst jo,” siger han til Finans.

Selskabet blev stiftet af tidligere fodboldspiller Jeppe Curth i fællesskab med sin bror, Mattis. Artland er en særlig platform, der er skabt til at kunne forbinde kunstsamlere og gallerier i hele verden.

Flere kendte navne har skudt penge i selskabet, hvorfor det ikke kun er Mikkel Hansen, der lider tab. Det samme gælder for sanger Shaka Loveless, dressurrytter og forretningsmand Andreas Helgstrand samt AirHelp-stifter Nicolas Michaelsen.

Da Mikkel Hansen i 2018 investerede i selskabet bag Artland, var det med ambitionen om at gøre kunstverdenen ‘mere gennemskuelig og tilgængelig’.

“Med Artland håber jeg, at kunstverdenen bliver mere gennemskuelig og tilgængelig for såvel nybegynder som samler – så flere får åbnet øjnene for den her fantastiske verden,” sagde han til Mig&Aalborg i forbindelse med investeringen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024