Morten Olsen blev fyret: Nu reagerer han

Foto: Andrzej Iwanczuk/NurPhoto via Getty Images

Hidtil har Morten Olsen været stille omkring sin fyring, men nu tager han bladet fra munden.

Det kom som lidt af et chok for de fleste, da det blev meddelt, at Morten Olsen var blevet fyret i GOG. Efterfølgende har der været et væld af spekulationer om, hvad der har ført til denne fyring.

Hovedpersonen har dog ikke selv meldt noget ud. I hvert fald ikke indtil nu. Han har nemlig besluttet at dele en kort opdatering på det sociale medie Instagram.

Det er blevet bekræftet, at han er færdig i klubben. Åbenbart er det en beslutning, der er blevet truffet for et mindre stykke tid siden. Ekstra Bladet har rapporteret, at Morten Olsen har været bekendt med dette udfald i de seneste to kampe.

GOG har ikke meldt noget ud om den egentlige årsag til hans fyring. Dog har der på det seneste været en del intern uro i klubben. Det formodes derfor, at det har noget at gøre med hans fyring.

Efter hans fyring har flere ventet spændt på at høre fra Morten Olsen. Han har nu meldt ud i et opslag på Instagram, men han har ikke kommenteret direkte på fyringen. Derimod har han valgt at lave en konkurrence, hvor han udlodder en GOG-trøje.

“Hej alle. Hvis du er gul i hjertet og står og mangler en julegave eller adventsgave, så laver jeg en lodtrækning på min GOG spilletrøje. Som i kan se ville Barca spillerne også gerne have den, men nu kan den blive din eller du kan give den til en som også er gul i hjertet,” skriver han, og runder af med:

“Smid en kommentar med GOG hymnen, så trækker jeg lod.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Morten Olsen (@mlsn34)

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024