Mystisk interview: Nu kommer Holger Rune tennisstjerne til undsætning

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Efter et mystisk interview, der har skabt røre, har Holger Rune valgt at tage tennisstjernen i forsvar.

20-årige Holger Rune har flere gange bevist, at han er en ung mand, der ikke er bleg for at sige, hvad han tænker og mener.

Det har han gjort igen, da han har valgt at tage den britiske tennisstjerne Emma Raducanu i forsvar, efter hun endte i modvind for dit pressemøde i Madrid.

Da hun udtalte sig på sit pressemøde, blev hun stillet 16 spørgsmål, som hun formåede at besvare med i alt 58 ord. Derfor var det tydeligt, at hun ikke havde den store interesse i at besvare spørgsmål fra pressen.

Faktisk var et så slemt, at en repræsentant fra WTA valgte at træde til, for at meddele, at pressemødet var ophævet.

Efterfølgende har den unge brite fået kritik på de sociale medier, men det er ikke alle, der har vendt sig mod hende.

En af dem, der i stedet har valgt at tage hende i forsvar, er danske Holger Rune, som måske kan sætte sig bedre ind i situationen, end mange andre kan.

“Den eneste måde, man kan være sikker på ikke at blive misforstået, er ved ikke at sige noget,” skrev Rune på Twitter.

Den danske tennisstjerne er dog ikke helt alene om at forsvarer Raducanu, da den 18-dobbelte Grand Slam-vinder Chris Evert har gjort det samme.

Evert tog hende også i forsvar på de sociale medier, hvor hun skrev, at alle tennisspillere har haft et sådant pressemøde, og at der intet særligt er ved det.

“Til hendes forsvar, så har vi alle haft en lignende dag eller et pressemøde som dette. Lad være med at gøre noget stort ud af det,” skrev hun på Twitter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024