NBA-stjerne gik amok: Blev udvist efter 2 minutter

Foto: Scott Strazzante/San Francisco Chronicle via Getty Images

Han fik ikke mere end to minutter på banen, inden han endte med at blive udvist af kampens dommer.

Basketball kan ikke ligefrem beskrives som en kontaktsport. Tværtimod kan selv den mindste berøring give et frikast. Derfor skal man også være varsom med dette, hvis man spiller i NBA.

Derfor bør det heller ikke komme som den store overraskelse, at det koster en udvisning at tage kvælertag på en anden spiller. Hvis man var i tvivl om dette, så fik man i hvert fald svar på det under kampen mellem Minnesota Timberwolves og Golden State Warriors.

Her skulle der ikke gå mere end to minutter, inden kampen udviklede sig til et sandt kaos. Først var det Klay Thompson og Jaden McDaniel, der røg i totterne på hinanden, men hurtigt blev flere andre spillere involveret.

Og tilsyneladende var det meget svært for Golden State Warriors-stjernen Draymond Green at styre sit temperament. Da det hele endte i karambolage på banen, fløj han over mod Rudy Robert, som han tog et fast kvælertag om halsen på. Derefter trak han ham bagud, skriver Ekstra Bladet.

Det blev der naturligvis ikke at tage godt imod, hvorfor det førte til tumult midt på banen. Efter et stykke tid lykkedes det dog at skille slagsbrødrene ad, så kampen kunne fortsætte.

Men inden kampen igen blev sat i gang, måtte Draymond Green acceptere, at han var færdig for den aften. Det samme var i øvrigt tilfældet for både Klay Thompson og Jaden McDaniels, der også blev sendt tidligt i omklædningsrummet.

Efter kampen havde Rudy Robert ikke det store tilovers for Draymond Green og hans opførsel.

“Det er bare klovneopførsel. Jeg er stolt af mig selv for at være den større mand,” sagde han ifølge CBS Sports.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024