Netflix-serie afslører at Djokovic stoppede Kyrgios fra at gøre dette

Foto: Julian Finney/Getty Images

Nick Kyrgios havde en helt særlig plan, men det fik serbiske Novak Djokovic sat en stopper for.

I en ny trailer til Netflix-serien ‘Break Point’ bliver man vidne til, hvad Nick Kyrgios udtalte forud for Wimbledon-finalen i 2022.

Den australske tennisstjerne, der er kendt for at være meget kontroversiel, havde en særlig plan, hvis han havde vundet.

“Hvis jeg vinder Wimbledon, er det som en langemand til alle,” siger Kyrgios i traileren.

Selvom han mener, at det vil have sendt et klar signal til alle, så lykkedes det ikke for ham. I finalen viste Djokovic sig ganske enkelt at være for stor en udfordring for ham.

Det var ellers Kyrgios, der kom bedst fra start, da det lykkedes ham at vinde første sæt. I de næste tre sæt kunne han dog ikke følge med på serberens niveau. Derfor tabte han i fire sæt med cifrene 6-4, 3-6, 4-6 og 6-7.

‘Break Point’ er en populær serie, der produceres af Netflix. Konceptet for serien, er at ‘følge en mangfoldig gruppe af tennisspillere på og uden for banen, mens de konkurrerer i opslidende turnering med håbet om at vinde en finale og opnå drømmen om at blive verdensetter’.

Det betyder, at ‘Break Point’ giver seerne mulighed for at komme helt tæt på nogle af de bedste tennisspillere i verden. I hver sæson følger man spillerne gennem et helt år, mens de rejser verden rundt for at spille turneringer.

Den første sæson af serien er allerede at finde på Netflix. Den kommende sæson vil være tilgængelig fra den 21. Juni.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024