Nick Kyrgios til Novak Djokovic før Wimbledon: ‘Gør det ikke igen’

Foto: Julian Finney/Getty Images

Nick Kyrgios har sendt en lille stikpille i retning af Novak Djokovic, der for nylig delte en video fra Wimbledon.

Australske Nick Kyrgios har sendt en lille stikpille i retning af serbiske Novak Djokovic, efter han delte en video af, at han spiser græs på Wimbledons træningsanlæg.

Den serbiske stjerne har gjort det til en tradition at spise noget af græsset på Wimbledon, hvis han vinder turneringen. Det har han gjort, siden han vandt sin første titel i 2011.

“Husker smagen og sulter efter mere,” skrev han som tekst til sit opslag.

Kyrgios kender godt til denne tradition, da han måtte være vidne til den sidste år. Her endte den australske stjerne nemlig med at tabe til Djokovic i finalen ved Wimbledon.

Dette har medført, at han har været hurtig til at sende en lille stikpille i retning af ham.

“Vær venlig ikke at spise græsset foran mig igen. Men hvis du vinder igen, tager jeg dig med ud og får nogle drinks denne gang,” skrev han.

Det vides endnu ikke, om Kyrgios rent faktisk kommer til at deltage i dette års Wimbledon. Han har nemlig haft et frustrerende år, hvor han har været plaget af flere forskellige skader.

I sidste uge valgte han at trække sig fra Mallorca Championships, hvilket kun har skabt yderligere tvivl om hans deltagelse i Wimbledon.

Ugen inden var han også nødt til at trække sig fra en turnering. Her var det Halle Open i Tyskland, han var nødt til at trække sig fra, efter at have pådraget sig en skade i knæet.

Det forventes naturligvis, at han inden længe melder ud om sin deltagelse i Wimbledon.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024