Nikolaj Jacobsen: Det mangler Danmark uden Mikkel Hansen

Foto: Uros Hocevar/Kolektiff Images/DeFodi Images via Getty Images

Mikkel Hansen er ikke en del af landsholdstruppen, da han er sygemeldt med symptomer på stress.

Da Danmark tørnede sammen med Spanien i Euro Cup, var det uden en af deres helt store stjerner, da Mikkel Hansen ikke var en del af truppen.

Det betød, at træner Nikolaj Jacobsen var nødt til at lave ændringer på holdet, hvilket gjorde, at Rasmus Lauge endte med at være en af nøglespillerne, da det mandskab sikrede sig en sejr på 31-29.

Det faktum, at Hansen er væk, har gjort, at Lauge har fået en anden rolle, og ifølge Nikolaj Jacobsen, var det en rolle, som han formåede at udføre godt, selvom det var nogle store sko, der skulle fyldes ud.

Til trods for, at Lauge har fået ros for sine præstationer, så savner holdet dog Hansens kvaliteter på banen.

“Mikkel har et overblik og en ro i sit spil. Samtidig ved de andre spillere, at de altid kan læsse bolden over til Mikkel, og så sker der et eller andet,” siger landstræneren til TV2.

Han fortæller også, at det er Lauge, der har ansvaret for at være den kontrollerende spiller, da Hansen ikke er med – og det klarede han godt.

“I Mikkel Hansens fravær skal Lauge være den kontrollerende spiller, der styrer flowet i vores spil sammen med Mads Mensah. Den opgave løser han rigtigt fint i dag, og det vidner vores 31 scoringer også om,” lyder det.

Den 35-årige Mikkel Hansen forlod sidste år Paris Saint-Germain til fordel for Aalborg Håndbold, efter at have tilbragt hele 10 år i den franske storklub.

For tiden er han dog ikke på banen, da han er sygemeldt med symptomer på stress. En returdato er ikke meldt ud, da sygemeldingen er på ubestemt tid.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024