Norsk håndboldstjerne haster hjem: Familiens hund er død

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Den norske stjerne har været nødt til at forlade landsholdslejren, fordi hun måtte haste hjem til sin familie.

Camilla Herrem, der er en del af den norske trup til VM i håndbold, er rejst hjem. Det har hun været nødt til at gøre, da hun måtte haste hjem til sin familie for at være der for dem.

Årsagen til dette er, at familien hund døde i nat. Camilla Herrem ville derfor gerne hjem til sine børn, for hvem hunden betød rigtig meget. Det har hun fået lov til, lyder det fra den norske landstræner.

På et pressemøde torsdag meddelte landstræner Thorir Hergeirsson, at Camilla Herrem havde forladt landsholdslejren. Han forklarede også, at hun vender tilbage i løbet af dagen. Hun er derfor ikke helt fortid i VM-lejren.

“Camilla står over pressemødet i dag. Hun rejste hjem til sine drenge, fordi de mistede hunden Lykke i nat, som var et kært familiemedlem,” lød det fra Thorir Hergeirsson ifølge B.T.

“Hun ville gerne være der, når drengene vågnede. Hun kommer tilbage igen i løbet af dagen, når de har fået lidt afstand.”

Og i den norske trup er man med stor sandsynlighed glad for, at hun vender tilbage igen. Hun har nemlig vist sig at være en vigtig spiller for dem ved denne slutrunde.

Den 37-årige stjerne fik en rigtig god start på VM-slutrunde i Norges kamp mod Grønland. Det var den første kamp, der blev spillet ved dette års VM. Her gjorde hun sig bemærket ved at score syv mål, hvilket gjorde hende til topscorer  i Norges 11-43-sejr over Grønland.

De danske håndboldkvinder har endnu ikke været i aktion. Det skal de fredag, hvor de får besøg af Serbien i Herning.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024