Novak Djokovic chokerer fans med overraskende besøg midt i Paris

Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Novak Djokovic overraskede sine fans, da han pludselig dukkede op på en restaurant i det centrale Paris.

Søndag skal Novak Djokovic forsøge at vinde over norske Casper Ruud i finalen ved French Open. Formår han at gøre dette, vinder han sin Grand Slam-titel nummer 23.

For et par dage siden besluttede han sig for at besøge restauranten Siena i Paris, efter at have besejret Carlos Alcaraz i semifinalen.

Det kom naturligvis som en overraskelse for mange, at den serbiske stjerne pludselig dukkede op. Derfor var der også flere af de tilstedeværende, der var hurtige til at finde deres telefoner frem.

En af de videoer, der blev optaget af en af de tilstedeværende, blev sendt til Eurosport. Efterfølgende har de delt videoen på det sociale medie Instagram.

Restauranten Siena var naturligvis også glade for at have besøg af den serbiske stjerne. Det er nemlig ikke hver dag, at man får besøg af en sportsstjerne af denne kaliber.

Som et bevis på, at han havde været forbi, fik de ham til at sætte sin autograf på en tallerken. Denne lod han sig fotografere med bagefter, hvorefter billedet blev delt på Instagram.

“Sikke en ære at byde Novak Djokovic velkommen i vores restaurant i aftes,” har restauranten skrevet som tekst.

Efter at have nydt den gode mad hos Sienna, kunne Djokovic igen rette fokus på sin tennis. Søndag eftermiddag skal han nemlig spille finale i French Open, hvor han møder norske Casper Ruud.

Det er en meget vigtig kamp for Djokovic, da han har mulighed for at skrive sig ind i historiebøgerne. Hvis han vinder kampen, kan han nemlig bryste sig af at være den eneste spiller i historien, der har vundet 23 Grand Slam-titler.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024