Novak Djokovic gør grin med sin træner Goran Ivanisevic under træning

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Novak Djokovic træner hårdt forud for French Open, men fandt alligevel lidt tid til at gøre grin med sin træner Goran Ivanisevic

Inden længe bliver der taget hul på dette års udgave af French Open. En spiller, der især ser frem til den store turnering, er serbiske Novak Djokovic.

Han spillede sig sidste år i finalen i den franske turnering, hvor han kom til kort mod spanske Rafael Nadal. I år er den spanske stjerne ikke med, og Djokovic er derfor blandt favoritterne til at vinde i Roland Garros.

Formår han at gå hele vejen, vil han for alvor cementere sig som en af historiens bedste tennisspillere. Vinder han French Open, vil han have vundet i alt 23 Grand Slam-titler. Det er der ingen anden spiller, der har gjort.

Selvom han har trænet hårdt forud for den franske turnering, har han alligevel fundet tid til at gøre grin med sin træner Goran Ivanisevic. Det gjorde han ved at imitere ham på banen.

Generelt gjorde den serbiske stjerne, hvad han kunne, for at underholde publikum under sin træning. Inden længe tager han hul på French Open, når han i sin første kamp skal spille mod amerikanske Aleksandar Kovacevic.

I tredje runde kan han møde enten franske Grenier eller ungarske Marton Fucsovics. Derfor bør det ikke være problematisk for den tidligere verdensetter at spille sig gennem disse kampe.

Senere i turneringen vil de dog blive mere udfordrende for ham. Blandt andet står han til at støde ind i Carlos Alcaraz i semifinalen, hvis seedningen holder stik.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024