Novak Djokovic lider chokerende nederlag

Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Novak Djokovic, der er nr. 1 i verden, led et overraskende nederlag i tre sæt til italienske Lorenzo Musetti, og er derfor ude af Monte Carlo Masters.

Den 35-årige Novak Djokovic vandt det første sæt i kampen mellem ham og Lorenzo Musetti. Til trods for dette, endte det med et nederlag med cifrene 4-6, 7-5, og 6-4.

Det er den største sejr i Musettis karriere, og derfor var han også tydeligt berørt efterfølgende. Senere fredag skal han igen i aktion, hvor han skal spille mod landsmanden Jannik Sinner i kvartfinalen.

“Jeg kæmper for ikke at græde. Det er en følelsesladet sejr, fordi det var en rigtig lang kamp,” sagde han efter kampen ifølge BBC.

“Jeg er virkelig stolt af mig selv, og jeg kan se på skærmen, at jeg kæmper for ikke at græde, fordi det er en drøm for mig.”

Den serbiske stjerne udtalte efter kampen, at han ikke følte, at det var et ‘katastrofalt’ nederlag, men slog dog fast, at han havde det ‘forfærdeligt’ med at være ude af turneringen allerede.

“Jeg synes ikke, det er katastrofalt, men jeg har en dårlig følelse lige nu, fordi jeg tabte kampen,” sagde Djokovic.

“Jeg har en forfærdelig følelse efter at have spillet sådan her. Men tillykke til ham. Han holdt hårdt på i vigtige øjeblikke, og det er det. Det er alt, jeg kan sige.”

Det er den først turnering, Djokovic har spillet, siden han i marts spillede i Dubai. Han tabte sine egne partier hele otte gange i løbet af den næsten tre timer lange kampe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024