Novak Djokovic og Ben Sheltons strid fortsætter ved Australian Open

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Novak Djokovic og Ben Shelton trak overskrifter under US Open sidste år, og denne konflikt er nu igen blusset op.

Sidste år spillede Novak Djokovic mod Ben Shelton ved US Open. Selvom det var en overbevisende sejr fra serberens side, skabte den alligevel en del overskrifter.

Det skyldes, at han fejrede sejren i semifinalen ved at imitere Shelton. Det gjorde han ved at lave en fejring, som den unge amerikaner havde benyttet sig af under hele turneringen.

På det tidspunkt udtalte Djokovic, at det blot var for sjov. Tidligere i år fortalte han dog til L’Equipe, at Shelton ‘ikke opførte sig ordentligt’, og at han gjorde det af ren ‘provokation’.

“Han opførte sig ikke ordentligt og med respekt – hverken på banen eller før kampen,” sagde Djokovic til den franske avis.

Det faktum, at Djokovic har pustet nyt liv i konflikten, har kun givet det endnu mere opmærksomhed under Australian Open. Her kan de nemlig ende med at skulle spille mod hinanden i fjerde runde.

Tennislegenden Jim Courier har taget Shelton i forsvar. Han mener, at han er blevet ‘misforstået’, og derfor har han besluttet at forsvare ham.

“Jeg tror, at Ben er en selvsikker ung mand og har en masse svada på banen,” sagde han ifølge Eurosport.

“Nogle mennesker tager måske ikke imod det, men mange mennesker gør. Jeg tror, at hvis du lærer ham personligt at kende, vil du blive forelsket i ham.”

“Jeg tror, han ville nyde muligheden for at spille mod Novak. Disse unge fyre vil gerne teste sig selv mod de bedste. Shelton spillede imod Novak ved US Open, og det gik Novaks vej ret markant.”

“Det ville være en god test for ham at komme tilbage og se, om hans spil er blevet bedre siden da. Det ville selvfølgelig også være en stor hype-fest. Hvis vi taler om det, er det nok en god ting.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024