Novak Djokovic raser efter tilskuer: ‘Sig det til mit ansigt!’

Foto: Clive Mason/Getty Images

I anden runde af Australian Open endte Novak Djokovic med at blive så rasende på en tilskuer, at han råbte til ham.

Det er ikke hver dag, at man ser en spiller råbe ud mod en tilskuer i en professionel tenniskamp. Ikke desto mindre var det netop, hvad der skete i Novak Djokovics kamp mod Alexei Popyrin i Australian Open.

På et tidspunkt endte den serbiske stjerne ganske enkelt med at få nok. Derfor besluttede han sig for at give igen af samme skuffe. Det var tilsyneladende rettet mod en specifik tilskuer, der havde råbt til ham flere gange under kampen.

Ifølge CNN forklarede han efterfølgende på et pressemøde, at han forsøgte at holde det inde. Til sidst blev det hele dog for meget for ham, og derfor valgte han at reagere.

“Jeg tolererede det i det meste af kampen. På et tidspunkt fik jeg nok, og jeg spurgte ham, om han ville komme ned og fortælle det til mit ansigt,” sagde han.

“Hvis du er sådan en hård mand, en hård fyr, så kom ned og fortæl det til mit ansigt og lad os tage en diskussion om det.”

Djokovic gjorde det også klart, at det meget hurtigt var tydeligt, at tilskueren ikke havde planer om at gentage sine udbrud.

Hvad der konkret blev råbt til den serbiske stjerne under kampen, vil han ikke uddybe. Han gik dog med til at forsikre om, at det ikke var gode ting.

Desuden endte det også med, at den pågældende tilskuer sagde undskyld på afstand. Og derefter kom der ikke en lyd fra ham, hvorfor Djokovic kunne få lov til at koncentrere sig om sin kamp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024