Novak Djokovic taler ud: Dette vil jeg gerne gøre, før jeg trækker mig tilbage

Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Novak Djokovic har et ønske, han gerne vil have realiseret, inden han trækker sig tilbage fra tennissporten.

Man kommer ikke udenom det faktum, at Novak Djokovic har opnået stort set alt, der er værd at opnå i tennissporten.

Alligevel er der noget, som han gerne vil have realiseret, inden han trækker sig tilbage. Den serbiske stjerne har nemlig et ønske om at organisere en række opvisningsturneringer i Sydamerika.

Den 36-årige tennisstjerne har ikke haft glæde af at spille mange turneringer i Latinamerika. Sidst han spillede i denne del af verden, var tilbage i 2016, hvor han repræsenterede Serbien ved OL i Rio.

I slutningen af 2022 stod Rafael Nadal og Casper Ruud for en række opvisningstuneringer i Sydamerika. Et lignende koncept kunne Djokovic godt tænke sig at stå for, inden  det er tid til at trække sig.

I denne forbindelse har han allerede talt med sin nære ven, Carlos Gomez-Herrera. De har talt om at arrangere en seriøs opvisningsturnering i Sydamerika.

“Turneringer i Sydamerika. Jeg talte lige med Charlie, og jeg håber, vi kan gøre det. Det er selvfølgelig et ønske, men for nu er Grand Slams min prioritet. Måske kommer muligheden, når jeg spiller de turneringer,” sagde han ifølge Sportal.

“Hvorfor dem? På en eller anden måde er passionen hos folk i Sydamerika for sport, og derfor for tennis, noget unikt. Det vil jeg gerne opleve ved uge efter uge at spille i disse turneringer. Men vi får se. Måske i en fjern fremtid, da jeg har tid. Jeg er ung.”

Djokovic vil næste år forsøge at vinde endnu en Grand Slam-titel. Formår han at gøre det, vil han være den spiller i historien, der har vundet flest Grand Slam-titler.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024