Novak Djokovics skade skyldes hyppige boldskifte ifølge rival

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Nick Kyrgios føler sig sikker på, at han ved, hvad der ligger til grund for Novak Djokovics skade.

Novak Djokovic har på det seneste haft problemer med en skade i sit højre håndled. Spørger man Nick Kyrgios, er han ikke i tvivl om, hvad der har forårsaget dette.

Den serbiske stjerne tabte til Alex di Minaur i United Cup onsdag. Det var tydeligt at se, at han under kampen havde store problemer med sit håndled. Alligevel valgte han at spille kampen færdig, som han tabte i to sæt med cifrene 6-4, 6-4.

Det er anden kamp i træk, at han er løbet ind i disse problemer. Djokovic havde også problemer med sit håndled i sin forrige kamp mod Jiri Lehecka.

Selvom Kyrgios har været væk fra tennisbanen i lang tid, så har han stadig en finger på pulsen. Derfor føler han sig også sikker på, hvad der er skyld i de problemer, som Djokovic er løbet ind i.

Den australske stjerne har ikke selv spillet en professionel tenniskamp siden det mislykkedes comeback-forsøg i Stuttgart i juni.

Det ændrer dog ikke på, at han hyppigt gør brug af de sociale medier til at ytre sine meninger om tennis og andre spillere. Det har han også gjort i forbindelse med Djokovics skade, som han faktisk giver ATP skylden for.

Han mener nemlig, at det er det faktum, at boldene hele tiden udskiftes, der er skyld i det. Det skriver han i et opslag på det sociale medie X.

Udskiftning af bolde hver uge har endelig ramt Novaks håndled. ATP er virkelig nødt til at gøre noget ved dette problem. Spillere lider hele tiden,” skrev han.

Netop dette blev der også klaget over af flere spillere sidste år. Det har dog endnu ikke fået ATP til at foretage ændringer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024