Patrick Mouratoglou: Holger Rune er ‘potentiel verdensetter og grand slam-vinder’

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Stjernetræner Patrick Mouratoglou har understreget, at han ser Holger Rune som en fremtid verdensetter og Grand Slam-vinder.

Den franske tennistræner må siges at være en erfaren herre. I de seneste år har han arbejdet med store stjerner som Simona Halep, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas og Serena Williams.

Særligt samarbejdet med Williams viste sig at være succesfuldt, da hun vandt ti Grand Slam-titler i den tid, hvor de arbejdede sammen.

På grund af Haleps suspendering, har Mouratoglou arbejdet sammen med danske Holger Rune. Blandt andet var han med, da han vandt sin første Masters 1000-turnering i Paris.

I et nyt opslag på Instagram fortæller Mouratoglou, at Rune naturligvis har et mål om at gå hele vejen, når han deltager i en Grand Slam-turnering.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af THE COACH (@patrickmouratoglou)

“Når Holger spiller en Grand Slam-turnering, er det for at vinde den. Hvis du tror, at du vågner op i morgen, og du er nr. 1, er det ikke den rigtige måde at tænke på. Alt er en rejse til succes med udvikling og sejre,” sagde han.

“Ser jeg tilbage på en Holger i oktober og ser på ham nu, så ser jeg en anden spiller. Han er vokset meget. Han har udviklet sig meget. Han har vundet meget. Han var nr. 30 i oktober. Han er nu 5. eller 6, hvilket ikke er den endelige destination, men han har taget et stort skridt.”

Samtidig siger han også, at han mener, at Rune har potentialet til at blive verdensetter og vinde Grand Slam-titler.

“Han er træt – fysisk og mentalt. Det er ikke en undskyldning, men det er et faktum. Og jeg synes, det er på tide at sætte sig ned og tænke over de gode ting, der er blevet opnået. Men også hvad der skal gøres i fremtiden for at fortsætte udviklingen fra en top 10-spiller til en potentiel nr. 1 og en Grand Slam-vinder,” siger Mouratoglou.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024