Patrick Mouratoglou: To årsager til Daniil Medvedev kæmper på grus

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Holger Runes tidligere træner, Patrick Mouratoglou, mener, at der er to primære årsager til, at Daniil Medvedev kæmper med spille på grus.

Træner Patrick Mouratoglou mener, at Daniil Medvedev har svært ved at få sit spil til at fungere på grus, fordi han har overbevist sig selvom, at det bare ikke er et underlag for ham, og at han ikke bevæger sig optimalt på det.

Den 27-årige russiske tennisspiller har flere gange tidligere givet udtryk for, at han ikke er vild med at spille på grus.

Under dette års Indian Wells Masters udtalte Medvedev sig om underlaget, hvor han sagde, at det var ‘en vanvittig skændsel at kalde dette en hård bane.

Medvedev har vundet i alt 19 titler i løbet af sin karriere, men han har endnu ikke formået at vinde en titel på grus.

“Jeg tror, at Daniil Medvedev kæmper så meget på grus af to årsager. Den første er mental. Han har besluttet, at grus ikke er noget for ham, og han har sagt det hundrede gange,” siger Mouratoglou i en video på Instagram.

“Det er umuligt at opnå noget stort, når du mener, du ikke er god til det. Og for det andet er der også tekniske årsager. Han bevæger sig ikke godt på grus. Jeg tror, han kan lære det. Selvfølgelig kan han lære det. Men i øjeblikket føler han sig ikke tilpas.”

“Det er svært at være forankret på jorden, for at kunne slå de bedst mulige slag. Og hvis man ser på hans spil, er det så meget baseret på bevægelse. Og den anden ting er, når du spiller fladt, er bolden ikke så lav med denne boldkvalitet.”

“Og der er ikke meget kvalitet, og det er lettere at angribe. Jeg tror, at hans forhånd har kvalitet på grus, men hans baghånd har mindre, og hans største slag er baghånden, så det er derfor, han er begrænset.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024