Politiet rykker ud til NBA-stjernes hus efter bekymrende Instagram-opslag

Foto: Justin Ford/Getty Images

Politiet i Tennessee blev kaldt ud til Ja Morants private adresse, efter at Memphis Grizzlies-stjernen havde lagt bekymrende billedebeskeder på sin Instagram-konto.

I opslagene onsdag hyldede Morant sine forældre og datter før han skrev “farvel”. En talsperson for Shelby County Sheriff’s Office fortalte TMZ, at deres betjente havde besøgt Morant i hans hjem og den 23-årige havde det “godt”. Talspersonen tilføjede, at Morant fortalte dem, at han “holder en pause fra sociale medier”.

Grizzlies suspenderede Morant tidligere måneden, efter at han viste en pistol i en Instagram Live-video to måneder efter at han var involveret i en lignende episode. I marts suspenderede ligaen Morant i otte kampe, efter at han blev filmet med en pistol i en stripklub i Colorado.

Efter hans seneste suspendering sagde Morant, at “mine ord betyder ikke meget lige nu, men jeg påtager mig fuldt ansvar for mine handlinger. Jeg er forpligtet til fortsat at arbejde på mig selv.”

Ja Morant er sagsøgt efter en hændelse ved hans hjem sidste sommer. En 17-årig hævder, at han blev angrebet af Morant og en ven under en basketballkamp. Teenageren hævder, at Morant kom ud af sit hus med en pistol bagefter. Den lokale anklager undersøgte den påståede hændelse og valgte ikke at indlede en straffesag.

Morant er en af de mest talentfulde unge spillere i NBA. Han var det samlede nummer to valg i 2019-draften og er en to gange All-Star.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024