Rafael Nadal deler forfærdelige nyheder

Foto: Stringer/Anadolu Agency via Getty Images

Tennisstjernen Rafael Nadal har delt triste nyheder til sine fans, da han har trukket sig fra Barcelona Open.

Intet mindre end 12 gange har Rafael Nadal vundet Barcelona Open, men 13. gang bliver ikke i år, da han har meldt ud, at han ikke kommer til at deltage i turneringen i næste uge.

Den spanske stjerne har nemlig været nødt til at se i øjnene, at han endnu ikke er klar til at konkurrere på grund af den hofteskade, der nu har fået ham til at droppe seks turneringer siden februar.

Nadal har ikke spillet siden Australian Open, hvor han blev sendt ud af anden runde af Mackenzie McDonald. Det var også i denne kamp, at han pådrog sig skaden.

Tennisstjernen vil forsøge at blive klar til de kommende turneringer i Madrid og Rom, hvor der vil blive spillet Masters 1000-turneringer. Her vil han forsøge at finde sin bedste form, inden det er tid til at spille Roland Garros.

Nadal kan bryste sig af at være den mest succesfulde spiller i Barcelona Opens historie, da han har vundet 12 ud af de 16 gange, han har været med i turneringen siden 2003.

Faktisk har han imponeret i en sådan grad, at den største bane i anlægget er navngivet efter Nadal, men han har ikke spillet på den, siden han mødte Stefanos Tsitsipas i en finale i 2021.

Han fik sin debut i Barcelona i 2003, hvor han tabte til Alex Corretja i tre sæt. Nadal vandt derefter fem titler i træk fra 2005 til 2009. Han var ikke med i 2010, men vandt i de tre år fra 2011 til 2013, uden at tabe et eneste sæt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024